Life

Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ο Άγγελος Καλλίας

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  αναλαμβάνει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Δράμας Άγγελος Καλλίας μετά τις πρόσφατες εκλογές και τις αρχαιρεσίες στο πανελλαδικό όργανο του κλάδου.

«Ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι αντιμέτωπος με μια σειρά προβλημάτων. Ενωμένοι θα επιτύχουμε τις λύσεις και τα μέγιστα καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος όλων μας» ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Άγγελος Καλλίας.

Ο νέος γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  αποκάλυψε ότι μέσα στους στόχους της νέας διοίκησης είναι η δημιουργία δύο(2) πρότυπων Κέντρων Εκπαίδευσης για Ειδικές Μορφές Τουρισμού στην Ελλάδα, όπου νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, θα μπορούν μέσα από ειδικά προγράμματα να ενημερώνονται για τις ειδικές μορφές τουρισμού.

«Αν κατορθώσουμε να το πετύχουμε και να το θεσμοθετήσουμε, στόχος μου είναι το ένα εκ των δύο, να γίνει στη Δράμα. Όμως στην περίπτωση αυτή, χρειάζεται και η βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίας.

Παρακάτω, η συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5: