Πολιτική

Για τους πρώην βουλευτές δεν ισχύει το «Μένουμε Σπίτι»;

Με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ ο πρώην βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης ενημερώνει ότι επισκέφτηκε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες εικονίζεται ο ίδιος με αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Η κίνηση του πρώην βουλευτή έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις στελεχών της παράταξης καθώς και την μήνη του κόμματος και της κυβέρνησης, η οποία την περίοδο αυτή δίνει τιτάνιο αγώνα στην κατεύθυνση συμμόρφωσης των πολιτών στα αυστηρά μέτρα.

Θεωρούν δε,  προκλητική την συμπεριφορά Κυριαζίδη, ο οποίος αντί ως πρώην βουλευτής με την στάση του να παραδειγματίσει τους πολίτες, παραβιάζει τα μέτρα, φέρνοντας μάλιστα σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους, που από τη σχετική νομοθεσία καλούνται να τα εφαρμόζουν απαρέγκλιτα.

Αρνητικά είναι τα σχόλια και για τον τρόπο( ο οποίος περισσότερο θυμίζει προεκλογική εκστρατεία)με τον οποίο ο κ. Κυριαζίδης θέλησε να δημοσιοποιήσει την κίνηση του, να παραδώσει στις υπηρεσίες που επισκέφτηκε και κάποια προστατευτικά μέσα.

«Ποιον αλήθεια αριθμό έγραψε ο κ. Κυριαζίδης στο μήνυμα του προς το 13033 προκειμένου να λάβει άδεια μετακίνησης, πριν επισκεφτεί την αστυνομία και την πυροσβεστική;» αναρωτήθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. σχολιάζοντας την κίνηση του πρώην βουλευτή.

H ανακοίνωση Δημήτρη Κυριαζίδη

Επισκέψεις  στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Δράμας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αστυνομικούς και τους  Πυροσβέστες του Νομού μας  που δίνουν το διπλό τους καθημερινό αγώνα για την διασφάλιση των πολυτιμότερων αγαθών κάθε ανθρώπου και  βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κινδύνου.

Οφείλει ο καθένας μας, εφόσον έχει την δυνατότητα-ευχέρεια να συνδράμει και αυτούς, όπως και αντίστοιχους κλάδους εργαζομένων (αγωνιστές των μονάδων υγείας, τους γιατρούς, τους ερευνητές, το νοσηλευτικό προσωπικό, το βοηθητικό, τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα) με ό,τι τους παρέχει διασφάλιση κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Για το λόγο αυτό μαζί με το ευχαριστώ δόθηκαν,  κατά τις επισκέψεις, για  το αστυνομικό και πυροσβεστικό προσωπικό του Νομού προστατευτικά μέσα (αντισηπτικά διαλύματα, γάντια, μάσκες).

Καλή δύναμη σε όλους.

Δημήτρης Κυριαζίδης