Ενδιαφέροντα

Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: «Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ πολιτικά»

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και διφορούμενα συμπεράσματα, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ξεκαθάρισε ρητά και κατηγορηματικά ότι συνεχίζει την πολιτική του καριέρα, έχοντας ενεργό ρόλο στην μείζονα περιφερειακή αντιπολίτευση.

«Δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ πολιτικά» είπε χαρακτηριστικά, κατά τον απολογισμό του για την χρονιά που πέρασε.

Στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ο ρόλος του στην επόμενη 5ετία θα είναι ουσιαστικός, σε καμία περίπτωση διακοσμητικός ενώ τόνισε πως θα αποφύγει την πολιτική της στείρας αντιπολίτευσης.

Σημείωσε μάλιστα ότι η άσκηση της αντιπολίτευσης είναι μια υπόθεση, σε επίπεδο Δράμας τουλάχιστον, του ιδίου, της Κατερίνας Μποδούρογλου αλλά και των Δραμινών κ.κ. Καγγελίδη και Ηλιόπουλου.

Όπως είπε, ενημέρωσε τον νέο Περιφερειάρχη κ. Τοψίδη πως βρίσκεται στην διάθεση αυτού και των συνεργατών του, για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση χρειαστούν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα ως ψυχολόγος, με την λειτουργία ψυχοθεραπευτικού κέντρου στη Δράμα.

Αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους δωρίζοντας τους με προσωπική αφιέρωση, το βιβλίο ποίησης του πρώην βουλευτή Δράμας Σταύρου Παπαδόπουλου «Άνθρωπε αγωνίσου»