Κοινωνία

Γ. Καψημάλης, αντιδήμαρχος Δράμας: Κανονικά προχωρά το έργο του Κολυμβητηρίου Δράμας

Εντός του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δράμας, ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δράμας Γιάννης Καψημάλης.

Όπως ανέφερε, την περίοδο αυτή γίνεται η σκυροδέτηση της εδαφόπλακας και θα πέσουν τα μπετά.

Κάποιες μικρο καθυστερήσεις οφείλονται –  όπως είπε – στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημέρων, αλλά στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο σκελετός του έργου και να κλειστεί το κτίριο, το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Και αυτό, προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες μέσα στο Κολυμβητήριο κατά τους μήνες του χειμώνα.

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα το έργο θα ολοκληρωθεί τέλη του 2023. Επειδή όμως σε τέτοια μεγάλα έργα παρατηρούνται πάντα καθυστερήσεις, είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για ολοκλήρωση του έργου, στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο κ. Καψημάλης αναφέρθηκε και στις ενέργειες που έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται όσον αφορά τις εργασίες για τα έργα φυσικού αερίου.

Αφού ξεκαθάρισε οτι ο Δήμος Δράμας δεν είναι υπεύθυνος για το έργο και δεν έχει δυστυχώς την δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στους εργολάβους που έχουν αναλάβει, σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη των εργασιών, βρίσκονται σε συνεχή επαφή και ασκούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση, στην κατεύθυνση άμεσης αποκατάστασης και λύσης των προβλημάτων που δημιουργούνται.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Καψημάλη στον ALPHA NEWS 95,5: