Sports

Διάβημα της Δράμας προς την ΕΠΟ για τον Πανδραμαϊκό

Την αποστολή επίσημου διαβήματος στον Πρόεδρο  και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, για την υπόθεση του Πανδραμαϊκού, αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου.Επίσης αποφασίστηκε το όλο εγχείρημα της εντάξεως και της περαιτέρω διαδρομής της ΠΑΕ να είναι υπό την σκέπη όλων των θεσμικών φορέων της περιοχής.

Όπως μας ενημερώνει το γραφείο τύπου του Δημάρχου Δράμας, η σύσκεψη των φορέων της Δράμας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας.
Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι των Δημάρχων Δοξάτου και Παρανεστίου, εκπρόσωποι των βουλευτών Θεόφιλου Ξανθόπουλου και Χαράς Κεφαλίδου ενώ τον Πανδραμαικό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κώστας Καίρης και το μέλος της ΕΕ Σάββας Κωνσταντινίδης.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, τηλεφωνικά παρενέβη για το θέμα, ο γνωστός Δραμινός Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Γρηγόρης Ιωαννίδης.