Ενδιαφέροντα

Δούκας: 50 χρόνια επιχειρηματικής ιστορίας στη Δράμα

Η επιχείρηση “Δούκας” ξεκίνησε την λειτουργία της πριν μισό αιώνα περίπου, ως ένα μικρό μαγαζάκι της Δράμας, συνολικού εμβαδού μόλις 35 τ.μ.

Διέθετε ως επί το πλείστον προϊόντα θέρμανσης και ορισμένα είδη λευκοσιδηρουργίας.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, με την 3η γενιά της οικογένειας στο τιμόνι, η επιχείρηση “Δούκας” έχει ανοίξει τα φτερά της, δραστηριοποιούμενη στην πώληση πολλών νέων προϊόντων ενώ αποτελεί μια από τις πρώτες επιχειρήσεις της Δράμας, που έχει προχωρήσει επιτυχώς, στον τομέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Εκτός από είδη θέρμανσης, διαθέτει είδη λαϊκής τέχνης, οινοποιητικά προϊόντα και φυσικά μια τεράστια ποικιλία προϊόντων οικιακής χρήσης.

“Το μυστικό της επιτυχίας είναι η καλή γνώση” αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Σταμπουλή, από την 3η γενιά συνεχιστών της επιχείρησης “Δούκας” στη συνέντευξη της στην ιστοσελίδα alpha-news.gr  και στο ραδιόφωνο ALPHA NEWS 95,5.

 “Πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση”

“Η καθιέρωση μας στον δύσκολο επαγγελματικό χώρο μας, είναι απόρροια της πολυετούς εμπειρία μας,  της εξειδίκευσης μας στο αντικείμενο και κυρίως στο μεράκι μας για δημιουργία, την τιμιότητα και τη σοβαρότητα της επιχείρησης”.

 Για μας οι πελάτες δεν είναι απρόσωποι, έχουν ονοματεπώνυμο

“Την εμπιστοσύνη του κόσμου που βασίζεται στην ασφάλεια και την ποιότητα των υλικών και των προϊόντων μας, εμείς δεν την θυσιάζουμε για τις χαμηλές τιμές. Τους πελάτες μας τους θεωρούμε πρωτίστως φίλους. Είναι για εμάς υπαρκτά πρόσωπα και όχι “απρόσωποι καταναλωτές”. Μέλημα μας είναι, να φεύγουν από το κατάστημα μας, ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι”.

 Προσπαθούμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό κατάστημα

“Προσπαθούμε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό κατάστημα σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο. Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο όπου ο καταναλωτής βρίσκει και επιλέγει το προϊόν που ψάχνει, σε χαμηλή και προσιτή τιμή, άριστη ποιότητα και  παράλληλα φτάνει εύκολα και  γρήγορα σπίτι του”.

Αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία με τους προμηθευτές προς όφελος του καταναλωτή

“Οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι σχεδόν οι ίδιοι από τότε που έχει ανοίξει το κατάστημα μας. Υπάρχει μια αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία έτσι ώστε να είναι πάντα κερδισμένος ο καταναλωτής. Τα κριτήρια με τα οποία διαλέγουμε έναν προμηθευτή είναι πάντα η ποιότητα και η τιμή των προϊόντων, η εγκυρότητα τους με στόχο να είναι κερδισμένος ο καταναλωτής. Συνεργαζόμαστε και με κορυφαίες εταιρείες, με διεθνείς διακρίσεις”.

Παρακολουθείστε στην παρακάτω διεύθυνση την συνέντευξη της Μαρίας Σταμπουλή στην ιστοσελίδα alpha-news.gr και τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA NEWS 95,5 για την επιχείρηση “Δούκας”:

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

alpha-news.gr, ALPHA NEWS 95,5