Κοινωνία

Δράμα: «Έφυγε» 54χρονη νοσηλεύτρια χτυπημένη από τον κορονοϊό – Καλό ταξίδι Άννα!

Με ένα λιτό αλλά συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε η διοικήτρια του νοσοκομείου Δράμας την 54χρονη νοσηλεύτρια η οποία έχασε τη ζωή της χτυπημένη από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη νοσηλεύτρια, πραγματοποιούσε επισκέψεις σε ασθενείς, νόσησε από τον κορονοϊό και μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Έδωσε σκληρή μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Διοικήτρια και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας εκφράζουν  τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους της Άννας, η οποία υπηρέτησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό στο Νοσοκομείο για χρονικό διάστημα 31 ετών.

«Η αιφνίδια και απρόσμενα τραγική αναχώρησή της, γέμισε με πόνο όλους όσους είχαμε την τιμή και την χαρά να την γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί της.

Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Καλό ταξίδι Άννα!» αναφέρετε στο συλλυπητήριο μήνυμα.

Πάντως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν πως δεν υπάρχει σωστός διαχωρισμός μεταξύ θετικών, ύποπτων και ασθενών που νοσηλεύονται από άλλες ασθένειες, με αποτέλεσμα ο ιός να διασπαρεί στις κλινικές.

Εβδομήντα εργαζόμενοι συνολικά νοσούν από Covid και λείπουν με αναρρωτική άδεια.

Νοσοκομείο Δράμας: Σε σοβαρή κατάσταση ακόμη τρεις εργαζόμενοι

Άλλοι τρεις εργαζόμενο νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Μια νοσηλεύτρια 52 ετών είναι διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και οι άλλοι δύο -ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητική υπάλληλος- βρίσκονται λίγο πριν τη διασωλήνωση.

Η νοσηλεύτρια φαίνεται πως κόλλησε από την κόρη της, που γέννησε με καισαρική τομή στο Νοσοκομείο Δράμας.

Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας – Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) δηλώνει ότι υπάρχουν ευθύνες στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας και πρέπει να αποδοθούν:

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

“ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους.

Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου..

Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου”.