Πολιτική

Δράμα: Αναστάτωση στους κύκλους της αστυνομίας – “Κάποιοι να προστατέψουν αυτούς που τους προστατεύουν”

“Κάποιοι να προστατέψουν αυτούς που τους προστατεύουν”. Με τη φράση αυτή, όλο νόημα, έκλεισε τη συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Δράμας Απόστολου Πιτσίκογλου.

Χωρίς να το αναφέρει δημοσίως ο κ. Πιτσίκογλου,  άφησε να εννοηθεί σαφώς, πολιτική παρέμβαση στην υπόθεση ενώ σημείωσε ότι πολύ γρήγορα θα μπορέσει να έχει στα χέρια του αδιάσειστα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ποιος είναι πίσω από την απόφαση αυτή την οποία χαρακτήρισε “αδιανόητη”.

“Δεν το χωράει ο νους μου”  ότι διέλυσαν την  ομάδα Κρατικής ασφάλειας Δράμας  είπε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων και τόνισε ότι οι συνάδελφοι του έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους κατά την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Δράμα και δεν δικαιολογείται  η όποια καρατόμηση τους.

Μάλιστα έθεσε μία ακόμη σημαντική παράμετρο που έχει να κάνει με την παύση λειτουργίας της ομάδας κρατικής ασφάλειας στη Δράμα, σε μια χρονική περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη, δεδομένων των συχνών επισκέψεων στην περιοχή μας σημαντικών πολιτικών προσώπων, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του κ. Πιτσίκογλου στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/9SYPlQRIpOM

φωτό: Γιώργος Νάτσης

ALPHA NEWS 95,5