Life

Δράμα: Εργασίες περιμετρικά των οδών Π. Διονυσίου και 19ης Μαΐου από την 1η Ιουνίου

Με αναρτήσεις τους στα social media στελέχη του Δήμου Δράμας ενημερώνουν ότι υπεγράφη η σύμβαση του μεγάλου έργου της  Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Δημοσίων χώρων(ΒΑΑ) στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Δημοτικού κήπου, μεταξύ του Δήμου Δράμας και της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Δράμας

Ως το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Δράμας το οποίο θα αλλάξει την εικόνα της πόλης, χαρακτηρίζει το έργο ΒΑΑ, ο Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Δράμας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των υπολοίπων διευθύνσεων του Δήμου Δράμας.
Θέλω να ευχαριστήσω και έναν αξιο συνάδελφο Dimitris Karampatzakis..
Συνεχίζουμε…” σημειώνει σε ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Καψημάλης

Εντωμεταξύ απο τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, επανεκκινούν οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση του δικτύου φωτισμού, οι οποίες είχαν υποχρεωτικά σταματήσει εξαιτίας Covid.

Ξεκινούν ξανά οι εργασίες περιμετρικά των οδών Πατριάρχου Διονυσίου και 19ης Μαΐου

Οι εργασίες θα τελεστούν στο οικοδομικό τετράγωνο περιμετρικά των οδών Πατριάρχου Διονυσίου και 19ης Μαΐου και τα έργα στην περιοχή αυτή θα διαρκέσουν περίπου 1,5 μήνα.

«Ζητάμε την κατανόηση σας και την υπομονή όλων σας. Με τον Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την συνδρομή του Διεθνούς Πανεπιστημίου θα εποπτεύουμε το έργο ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή όχληση» αναφέρει σε ανάρτηση του ο αναπληρωτής Δημάρχου Δράμας Μιχάλης Τάσσου.