Life

Δράμα: Κραυγή απόγνωσης επιχειρηματία – Γιατί μου στερείτε το δικαίωμα να δουλεύω;

Κραυγή απόγνωσης από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή που εδώ και πολλούς μήνες υλοποιούνται εργασίες  για το γνωστό έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Δράμας.  Η επιχειρηματίας, με δημόσια ανακοίνωση της αναφέρεται στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση της, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στην ολοκλήρωση του έργου  και καταθέτει  δικαιολογημένους προβληματισμούς και αγωνιώδη ερωτήματα σχετικά με την συμπεριφορά και την στάση, αυτών που έχουν την ευθύνη του έργου αυτού.
Η δημόσια ανακοίνωση της επιχειρηματία
Κοινοποιώ δημόσια το αίτημα μιας μιας μικρής επιχείρησης προς τον Δήμο Δράμας και περιμένω να δω την απάντηση του (εάν απαντήσει). Όποια εκτίμηση δεκτή.
ΘΕΜΑ: -ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΑΙΤΗΜΑ
Ονομάζομαι Αγαθαγγέλου Χρυσάνθη και ως μόνιμη κάτοικος Δράμας που φορολογείται, πληρώνει ότι της αναλογεί προς το κράτος , το Δήμο μας και αιτούμαι μια έγγραφη απάντηση από οποιονδήποτε θεωρείται αρμόδιος επί του θέματος.
Διατηρώ μια μικρή επιχείρηση καφενείο επί την Βίτσι 22. Χρόνια αγωνίζομαι να επιβιώσω και παλεύω για την μονογονεϊκή μου οικογένεια με αξιοπρέπεια.
Ένα μεγάλο νταμάρι η περιοχή εδώ και μήνες
Ξεπέρασα το μνημόνιο και το κλείσιμο της εστίασης από την καραντίνα και τώρα με καταδικάζεται σε άλλη μια αποχή από τα επαγγελματικά μου δικαιώματα, καθώς από το καλοκαίρι του 2021, ο Δήμος Δράμας ξεκίνησε την ανάπλαση της περιοχής όπου διατηρώ το κατάστημα μου. Ένα μεγάλο νταμάρι η περιοχή εδώ και μήνες. Αυτήν την περίοδο και άγνωστο για πόσο όλοι οι δρόμοι προς το μαγαζί μου είναι σκαμμένοι, λασπωμένοι με λακκούβες και πέτρες. Δεν περνάει άνθρωπος. Η περιοχή είναι φάντασμα. Μόνο μπουλντόζες και εργάτες.
Έχετε την αρμοδιότητα να μου στερείται το δικαίωμα να μην δουλεύω;
Ως επιχειρηματίας οφείλω να πληρώσω όλα τα πάγια και τις υποχρεώσεις μιας επιχείρησης που καταδικάσατε να μην λειτουργεί. Έχετε το δικαίωμα να στερείται κάθε πρόσβαση πελάτη στο μαγαζί μου; Έχετε την αρμοδιότητα να μου στερείται το δικαίωμα να μην δουλεύω; Έχετε εικόνα της κατάστασης των επιχειρήσεων στην περιοχή; Είναι βέβαιο ότι η επιχείρηση δεν θα αντέξει και θα κλείσει. Περιμένω την έγγραφη απάντηση σας. Ευχαριστώ θερμά, Αγαθαγγέλου Χρυσάνθη