Κοινωνία

Δράμα: Προσοχή λόγω βροχόπτωσης – προληπτικά μέτρα

Σε ετοιμότητα είναι ο μηχανισμός της αντιπεριφέρειας Δράμας προκειμένου να αντιμετωπίσει αρνητικές καταστάσεις λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5. Ενημέρωσε του πολίτες ότι λόγω της βροχόπτωσης σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου  – όπως στη διασταύρωση της SOFTEX – υπήρξαν ατυχήματα.

Κάποιοι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους και προσέκρουσαν πάνω σε κολώνες σήμανσης, ευτυχώς προξενώντας μόνο υλικές ζημιές, οι οποίες αποκαταστάθηκαν άμεσα. Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους πολίτες να είναι πολύ προσεχτικοί στις μετακινήσεις τους.

Σημείωσε δε ότι προληπτικά διεκόπη η κυκλοφορία στη γέφυρα του δρόμου από ΝΕΟΓΑΛ προς Πανόραμα αλλά και στη γέφυρα του Αρκαδικού.

Αποκατάσταση προβλημάτων στο Νευροκόπι – Κλειστά τα σχολεία σήμερα

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης έκλεισαν πρόσκαιρα τμήματα δρόμων στο λεκανοπέδιο Νευροκοπίου. Η κίνηση αποκαταστάθηκε τη Δευτέρα το πρωί, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νευροκοπίου Θόδωρος Ιφόγλου.

Για τον ίδιο λόγο και με στόχο την ασφάλεια των μαθητών στις μετακινήσεις τους, όλα τα σχολεία του Δήμου Νευροκοπίου παρέμειναν  κλειστά.