Κοινωνία

Δράμα: Συλλήψεις για κοκαϊνη

Συνελήφθησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη 3 και 4 Αυγούστου σε περιοχές της Δράμας, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, έξι άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τετάρτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν δύο άνδρες να μεταβαίνουν με ΙΧΕ αυτοκίνητο σε περιοχή της Καβάλας, όπου σε εξωτερικό χώρο εναπόθεσαν μία συσκευασία με ναρκωτικά και συνέχισαν την πορεία τους με κατεύθυνση τη Δράμα.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες και κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “VERA”, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό  του οχήματος και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων.
Ακολούθως εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο τρίτος δράστης, ο οποίος μετέβη στο σημείο εναπόθεσης των ναρκωτικών για την παραλαβή τους και συγκεκριμένα μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 10,4 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 22,7 γραμμάρια κοκαΐνης και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 4 Αυγούστου στη Δράμα, οι  αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη,  διότι τον εντόπισαν να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία κατέσχεσαν.