Life

Δωρεάν σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων στη Δράμα

Ένα δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων, που απευθύνεται στο νομό της Δράμας θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Απριλίου 14:30 – 19:30.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο από την μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Για το σεμινάριο της Δράμας αλλά και γενικότερα για την Wise Greece, μίλησε στον ALPHA NEWS 95,5 η πρόεδρος και ιδρύτρια της Wise Greece κα Μελίνα Ταπραντζή.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη της:

«Zείς στο νομό της Δράμας; Είσαι άνεργος-άνεργη; Είσαι φοιτητής-φοιτήτρια; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων; Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση;

Ανακάλυψε τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και δες τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων. Εμπνεύσου από ιστορίες επιτυχημένων επαγγελματιών και γνώρισε παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους! Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!»

Εκπαιδευτές: Μελίνα Ταπραντζή (Wise Greece), Ελπίδα Κόκκοτα (MExoxo) Σπύρος Τσουκαλάς (MExoxo), Heidi Λαζάνη (Bespoke Communications).

Την ιστορία τους προς την επιτυχία μοιράζονται μαζί μας η διάσημη Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και o παραγωγός Γιώργος Νικηφόρος από την επιτυχημένη εταιρεία ΒyRaki Flavor.

*Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν ένα εκπαιδευτικό kit με τα “εργαλεία” που θα χρειαστούν για το σεμινάριο!

Εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3dbBOq2

Για περισσότερες πληροφορίες: www.wisegreece.com / info@wisegreece.com / 213 0276559

Την πρωτοβουλία της Wise Greece, υποστηρίζει η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.