Sports

Δόξα Δράμας: η βασική στρατηγική για να αποφύγει τον υποβιβασμό

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε της έφεση της Δόξα Δράμας και απέρριψε την έφεση της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, η νίκη στο εκτός έδρας ματς της Αλεξανδρούπολης με την Αναγέννηση Πλαγιάς δεν υφίσταται και οι τρεις βαθμοί αφαιρούνται, όπως αφαιρούνται επιπλέον τρεις βαθμοί από την Αλεξανδρούπολη F.C(συνολικά μείον 6 βαθμοί).

Η Αλεξανδρούπολη υποβιβάζεται και μαθηματικά

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ομάδα του Έβρου υποβιβάζεται και μαθηματικά.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη, δηλαδή δεν μπορεί να προσβληθεί πλέον ενώπιον άλλου ανώτερου ελληνικού δικαστηρίου.

Οι ομάδες που υποβιβάζονται χωρίς να έχουν πλέον περιθώρια αντίδρασης, είναι η Αναγέννηση Πλαγιάς, ο Ορφέας Ξάνθης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και η Αλεξανδρούπολη.

Στενά τα περιθώρια για τη Δόξα Δράμας

Στην τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή κρίνεται η παραμονή στην κατηγορία για τέσσερις ομάδες, μεταξύ των οποίων και για τη Δόξα Δράμας.

Οι άλλες τρείς είναι ο Εθνικός Σοχού, μέσα στην έδρα του οποίου θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας, ο Νέστος Χρυσούπολης που φιλοξενείται από τον Πανδραμαικό μέσα στην Δράμα και ο Θερμαικός Θέρμης, ο οποίος υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο και χωρίς κανένα ενδιαφέρον, Ορφέα Ξάνθης.

Βασική στρατηγική και κύριος στόχος της Δραμινής ομάδας προκειμένου να μην υποβιβαστεί, πρέπει να είναι η νίκη μέσα στον Σοχό ή τουλάχιστον να φέρει ίδιο αποτέλεσμα με το Νέστο ή τον Θερμαϊκό, δεδομένου ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας και με τους δύο, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.