Sports

Δόξα Δράμας: Καταγγελίες Μπεναβίδου για στημένα παιχνίδια, μαφία και μπραβιλίκια

Καταγγελίες για στημένα παιχνίδια στη Δόξα Δράμας, για «αφεντικά» από την Κρήτη και Δραμινούς «γλάστρες», για μαφίες και μπραβιλίκια μίλησε σε παρέμβαση της στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 η κα Θεοπούλα Μπεναβίδου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα metrosport.gr, στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του ραδιοφωνικού σταθμού παρενέβη αμέσως μετά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τ. Καραγιαννίδης προκειμένου να δώσει απαντήσεις ενώ τελειώνοντας ανέφερε χαρακτηριστικά «θα τα πούμε στα δικαστήρια με την κυρία Μπεναβίδου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μεταξύ άλλων, η Θεοπούλα Μπεναβίδου είπε:

«Ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για τη Δόξα. Μεγάλη αλητεία με στημένα παιχνίδια, ποιοι κρύβονται πίσω από τη Δόξα. Υπάρχουν μεγάλα αφεντικά, μου ζήτησαν 250 χιλιάρικα για να αφήσουν την ομάδα. Σκοπός είναι να ρίξουν την ομάδα και γίνεται το έλα να δεις. Τα μεγάλα αφεντικά είναι άλλα. Αυτοί που έρχονται από την Αθήνα και την Κρήτη. Την ομάδα την έχουν Κρητικοί τα παιδιά στη διοίκηση παριστάνουν τις γλάστρες. Ο Καραγιαννίδης είναι τυπικά πρόεδρος και τον βάλανε να καλύψει όλες τις βρωμιές που υπάρχουν.

Εγώ πήγα να ζητήσω τη Δόξα και με πήγαν στην Αθήνα ο Καραγιαννίδης και ένα άτομο ακόμα να τη ζητήσω από μπράβους. Το λέω, είναι γνωστά ονόματα της νύχτας. Έδειραν τον Φραντζέσκο και κανείς δε μιλάει. Ήταν στημένο κι εκείνο το ματς μεταξύ των προέδρων, το έγραψαν εφημερίδες. Έχω γνώση. Δεν μπορούν να ξεφτιλίζουν τη Δόξα. Δεν είμαστε τέτοια πόλη η Δράμα. Στη Δόξα είναι μέτοχοι που δεν έχουν καμία σχέση, ήταν 100 και τώρα 98, οι δυο συγχωρέθηκαν. Την ομάδα την έχει ο Καραγιαννίδης με τους μπράβους και αυτοί κάνουν κουμάντο. Είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Ο Καραγιαννίδης είναι πιόνι και όλα γίνονται με την ανοχή του. Υπάρχουν στοιχεία που πήγαμε στην Αθήνα, τα ξενοδοχεία που μείναμε, όλα είναι στις αρχές. Όλη η Δράμα γνωρίζει και εγώ βγήκα μπροστά να μιλήσω. Η Δόξα δεν είναι τέτοια ομάδα, την ξεφτίλισαν. Έδωσα ονόματα, τα πάντα όλα. Να μάθει ο κόσμος τι γίνεται. Η απόλυση Κολιτσιδάκη ήταν θεατρινίστικη για να ηρεμήσει ο κόσμος. Δεν μπορεί να κάνει άλλο υπομονή, όλη η Δράμα βλέπει την ξεφτίλα. Άρον άρον έφυγε ο Κολιτσιδάκης.

Εγώ ενδιαφέρομαι άλλα για μια ομάδα καθαρή, όχι με μαφίες και στημένα. Όλα αυτά που σας λέω είναι γνωστά. Υπάρχουν και μαρτυρίες και καταγγελίες και τα πάντα . Δεν μπορούμε να σωπαίνουμε πλέον. Δεν είμαι μόνο εγώ, εγώ έκανα την αρχή. Είμαστε μια πόλη σε ομηρία. Το χθεσινό με την Ιεράπετρα και αυτό με τον Λεβαδειακό ήταν στημένα.

Θα σας πως πότε με πήγαν αυτοί οι άνθρωποι στην Αθήνα. Ήμασταν μαζί στο αεροπλάνο. Έπρεπε να έχω στοιχεία. Πότε με πήγε ο Καραγιαννίδης, που αφήσαμε στο αυτοκίνητο, όλα αποδεικτικά στοιχεία. Τα άλλα τα έχει αναλάβει ο δικηγόρος. Ξέρω τον κίνδυνο που διατρέχω, τα έχω βάλει με μεγάλη συμμορία».

Καραγιαννίδης: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Τάσου Καραγιαννίδη που αντέκρουσε όσα κατήγγειλε η κ. Μπεναβίδου.

«Η κ. Μπεναβίδου κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε για τη Δόξα. Την τιμήσαμε γιατί βοήθησε τη Δόξα Δράμας και τη φέραμε και σε επαφή και με τον κ. Μπύρο. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να κάνει καταγγελία. Δεν έφερε μια πρόταση και βγαίνει στα ραδιόφωνα για δημοσιότητα. Εμείς την καλέσαμε στα γραφεία. Νομίζει ότι κατεβαίνει για βουλευτής. Δεν μπορεί να λέει ασυναρτησίες για τη Δόξα. Δεν ξέρω από που οδηγείται και λέει ασυναρτησίες για τη Δόξα. Αν έχει πρόταση είμαστε ανοιχτοί εδώ και δυο μήνες. Όσο για τον Φραντζέσκο ακούσατε να γίνει καμιά καταγγελία; Θα τα πούμε στα δικαστήρια με την κυρία Μπεναβίδου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγιαννίδης.

Πηγή: metrosport.gr