Sports

Δόξα Δράμας: Συνεχείς εξελίξεις και … ανατροπές

Την εκτίμηση του ότι τελικά η ΕΠΟ δεν θα δώσει το πράσινο φως στην Δόξα Δράμας και τις άλλες τρεις ομάδες (Καβάλα, Ασπρόπυργος και Ζάκυνθος) να προχωρήσουν σε μεταγραφές, να διαμορφώσουν το ρόστερ τους και να πάρουν κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα,  εξέφρασε σε τηλεφωνική συνέντευξη του στην ΕΤ3 το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, ο Β Αντιπρόεδρος  της Superleague 2, Αχιλλέας Μπίκας.

Πάντως ανέφερε πως σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να υπάρξει νέα κλήρωση με τη συμμετοχή και των τεσσάρων ομάδων.

 Προθεσμία μέχρι 12 Οκτωβρίου για να βρουν λύση στο πρόβλημα

Ως γνωστόν το απόγευμα της Τρίτης 5 Οκτωβρίου η Δόξα Δράμας, η Καβάλα, ο Ασπρόπυργος και η Ζάκυνθος δεν μπήκαν στην κλήρωση και πήραν προθεσμία μέχρι τη 12η Οκτωβρίου για να βρουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα δελτία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Οι τέσσερις ομάδες, θα καταθέσουν αίτημα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ζητώντας να τους επιτραπεί να προχωρήσουν σε μεταγραφές, ούτως ώστε να έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το ρόστερ τους και να πάρουν κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή απαντήσει θετικά μέχρι την επόμενη Τρίτη (12/10), όπου λήγει και η προθεσμία που έχουν οι τέσσερις ΠΑΕ από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τότε θα λάβει χώρα μία νέα κλήρωση, με την συμμετοχή των συγκεκριμένων ομάδων.

 Μήνυση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας κατά του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου

Πάντως η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι δια του εκπροσώπου της, Παναγιώτη Τσιριμπή, κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου κατά του προέδρου της Σούπερ Λιγκ 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Ο λόγος είναι οτι η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης κατηγορίας δεν εφάρμοσε τη διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, επιλέγοντας να αφήσει την ομάδα μας εκτός κλήρωσης του πρωταθλήματος, παρότι υπήρχε δικαστική απόφαση για τη συμμετοχή των “Μαυραετών”.