Εκλογές 2019

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Δραμινοί συμπολίτες, στελέχη και φίλοι του Συνδυασμού, εκπρόσωποι του λαού και των αρχών, όπως και πρώην Βουλευτές και Πολιτευτές του Νομού.

“Η πολυπληθής παρουσία των συνδημοτών στα εγκαίνια εδραίωσε την πεποίθηση ότι ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, θα είναι Δήμαρχος και στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της παράταξης.

Ο Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του πορείας, τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και όλους τους υποψήφιους του κεντρικού ψηφοδελτίου του Δήμου και των Κοινοτήτων.

Παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, με έργα υποδομής, με διαφανή οικονομική διαχείριση, με κοινωνική αλληλεγγύη, με βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επίσης αναφέρθηκε στο πλούσιο πρόγραμμα που έχει για το μέλλον της Δράμας.

Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον Δραμινό λαό για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του έργου της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» και τόνισε ότι η Δράμα έχει αλλάξει σελίδα, πορεύεται δυναμικά στο μέλλον γιατί διαθέτουμε εμπειρία, γνώση και συνέπεια στον λόγο και στα έργα.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν όλοι οι  υποψήφιοι σύμβουλοι, οι οποίοι απέδειξαν την ενότητα που υπάρχει και το θετικό κλίμα συνεργασίας για την ανάπτυξη της Δράμας σε όλους τους τομείς, και κάλεσαν όλους τους πολίτες της Δράμας να συμπορευτούν μαζί για το όφελος του τόπου μας.

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Εθνικής Αμύνης 65 λειτουργεί καθημερινά και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι συμπολίτες για να γνωρίσουν από κοντά το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης και να συζητήσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για τον τόπο μας, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το αύριο της Δράμας.

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης