Πολιτική

Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Νευροκοπίου ο Λευτέρης Ταμπουρίδης

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Νευροκοπίου ανακοίνωσε επισήμως ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2019, Λευτέρης Ταμπουρίδης.

Με δημόσια επιστολή του, γνωστοποιεί την εκ νέου κάθοδο του στις εκλογές του 2023 τονίζοντας ότι κατά τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων της παράταξης του.

Ο κ. Ταμπουρίδης είχε κατέλθει στις εκλογές του 2019 με την παράταξη “Μαζί για το Δήμο Κάτω Νευροκοπίου” .

Την πρώτη Κυριακή, η παράταξή του αναδείχτηκε 1η με 2.353 ψήφους και ποσοστό 38,77%.

Την δεύτερη Κυριακή όμως, Δήμαρχος εξελέγη ο κ. Γιάννης Κυριακίδης με 2.861 ψήφους και ποσοστό 56,78% έναντι 2.178 ψήφων και ποσοστό 43,22% που έλαβε ο κ. Ταμπουρίδης.

Η δημόσια επιστολή Ταμπουρίδη

Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες,
Σε μερικούς μήνες από σήμερα θα κληθούμε όλοι να ασκήσουμε για μία ακόμη φορά το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα.

Το δικαίωμα του «εκλέγειν» για τους περισσότερους, αλλά και του «εκλέγεστε» για όσους αποφασίσουν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση και στην υπηρεσία του τόπου και των δημοτών του.

Αυτή την εντολή ζήτησα εγώ και οι συνεργάτες μου στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές.

Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των συνδημοτών μου έδωσαν
ψήφο εμπιστοσύνης σε εμένα και τους συνεργάτες μου.

Τα τελευταία 4 χρόνια δημιουργήσαμε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, χωρίς αντιπαραθέσεις, με στόχο την ενότητα και την ευημερία του τόπου μας, καταθέτοντας προτάσεις σε κάθε πρόβλημα που προέκυπτε.

Πιστεύουμε στις Δυνάμεις μας και είμαστε σίγουροι ότι με την συλλογική μας προσπάθεια να οδηγήσουμε τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου ακόμη πιο μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Φίλες και φίλοι,
Είναι απόφαση ζωής να ζητήσω και πάλι την ψήφο των συνδημοτών μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, με την πεποίθηση πως μπορώ να ανταποκριθώ στις προκλήσεις των καιρών.
Απόφασή μας είναι να ζητήσουμε την εντολή για την διοίκηση του δήμου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, με σκοπό να υπηρετήσουμε τον τόπο και τους συνδημότες μας.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που δημιουργούνται στην καθημερινότητα των κατοίκων και στις ιδιαιτερότητες του ακριτικού μας Δήμου.

Να «γεφυρώσουμε» την απόσταση που μας χωρίζει από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Κανείς και τίποτα δεν χαρίζεται σ ́αυτόν τον τόπο .

Με την βοήθεια σας θα προσπαθήσουμε και μαζί θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Δήμο και τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. Είμαστε άνθρωποι που ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου και μας γνωρίζεται όλους.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων μας, αλλά και όσων προσφέρουν στα κοινά και επέλεξαν να συνεργαστούν με εμάς. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε περισσότερα.

Στην προσπάθεια αυτή, κανείς δεν περισσεύει , χρειαζόμαστε όσους περισσότερους γίνεται. Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με πρόσωπα που προσέφεραν αλλά και όσων προσφέρουν στον τόπο μας.

Σας χρειάζομαι δίπλα μου όλους. Μας χρειάζεται ο τόπος μας.
Ζητώ με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης την ευκαιρία να προσπαθήσω για το κοινό καλό.