Κοινωνία

ΕΛΤΑ Παρανεστίου: Δεν προβλέπεται, στη παρούσα φάση, η αναστολή λειτουργίας του

«Δεν προβλέπεται, στη παρούσα φάση, αναστολή λειτουργίας ταχυδρομικών καταστημάτων στην περιοχή της Δράμας» αναφέρει στον επίλογο της δισέλιδης απάντησης του προς τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος.

Λίγες ημέρες πριν, ο βουλευτής Δράμας, ζητούσε να πληροφορηθεί ποια μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, να μην ανασταλεί η λειτουργία των ΕΛΤΑ στο Παρανέστι, έναν ορεινό και δύσβατο Δήμο. Ζητούσε επίσης να ενημερωθεί αν το σχέδιο «αναδιοργάνωσης» του Οργανισμού, περιλαμβάνει το κλείσιμο και άλλων ταχυδρομικών γραφείων και υπηρεσιών, στην περιοχή της Δράμας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ανακοίνωσε μέσω της απάντησης του στον κ. Ξανθόπουλο την προκήρυξη πρόσληψης ενός εποχικού υπαλλήλου-διανομέα, μέσω ΑΣΕΠ για τις ανάγκες της περιοχής της Δράμας.

«Με την απάντησή της αυτή, είναι προφανές πως η διοίκηση των ΕΛΤΑ, δεν δεσμεύεται οριστικά αλλά προσωρινά, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο, να κλείσουν στο μέλλον, ταχυδρομικά καταστήματα στην περιοχή της Δράμας, ανάλογα με τον σχεδιασμό της επιχείρησης και τη πορεία της αναδιοργάνωσης-συρρίκνωσης του δικτύου της» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθόπουλος.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω την απάντηση της διοίκησης των ΕΛΤΑ: