Εκλογές 2019

Επίσημη έναρξη για τον Πάρη Παπαδόπουλο στο Δοξάτο

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, του ιστορικού καπνομάγαζου του Αγίου Αθανασίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα της δημοτικής παράταξης Δοξάτου «Πορεία Ελπίδας για την Αλλαγή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάρη Παπαδόπουλο.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές της παράταξης καθώς και ένας ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους συνδημότες του, η ψήφος τους στις εκλογές του ερχόμενου Μάη να είναι ώριμη επιλογή αλλαγής και όχι ψήφος διαμαρτυρίας στην υφιστάμενη δημοτική αρχή.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον ίδιο τον κ. Δαλακάκη σημείωσε ότι δεν υπάρχει μένος στο πρόσωπο του αλλά ανάγκη απαλλαγής του τόπου από την διχαστική και διαιρετική του συμπεριφορά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου στην κεντρική του ομιλία τόνισε ότι ο δήμος Δοξάτου διοικείται από μια παρέα βολεμένων όπου μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς του fb βγάζουν τα απωθημένα τους, έχοντας χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και της ντροπής.

Κατηγόρησε τον κ. Δαλακάκη και την δημοτική αρχή για παντελή άγνοια των προβλημάτων του δήμου, για έπαρση, αλαζονεία, εριστικότατα, ναρκισσισμό και λαϊκισμό ενώ όσον αφορά την δική του στάση τα προηγούμενα χρόνια είπε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του άνοιξαν δρόμους αντίστασης στην παρακμή, στον λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση.

Οι πρώτοι 15 υποψήφιοι της παράταξης:

Αλμπαντίδου Μαρία, εμπορικός αντιπρόσωπος πωλήσεων

Βέτος Γρηγόρης, μηχανολόγος μηχανικός

Ιωάννου Γιώτα, ιδιωτική υπάλληλος

Κεσίδου Ανατολή, ιδιωτική υπάλληλος

Κιτσουκάκης Γιάννης, πρόεδρος κτηνοτρόφων Δράμας

Κομνηνακίδης Βαγγέλης, εθνοφύλακας

Κοσμίδης Μάκης, ελεύθερος επαγγελματίας

Κωνσταντινίδου Νόπη, οικιακά

Μάλλιου-Μιχαηλίδου Μαργαρίτα, οικιακά

Μητροπίδης Γιάννης(Μελίκ), μουσικός

Μουσικίδου Σοφία, ιδιωτική υπάλληλος

Μπενάζη Αντιγόνη, ιδιωτική υπάλληλος

Παπαδόπουλος Κώστας, εκπαιδευτικός

Στογιάνη Τούλα, κομμώτρια

Τσιφάογλου Κατερίνα, οικιακά