Εκλογές 2019

Επίσκεψη της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκε τη Τετάρτη 27-2 το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης παρουσιάστηκε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας, κ. Νίνα Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με τη δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι όλοι οι Ερυθροσταυρίτες έχουν συμβάλλει σε κάθε κοινωνική και εθελοντική δράση, έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία στον τόπο μας και οι σημερινοί συνεχιστές αυτού του άξιου και ένδοξου έργου προσφέρουν δυναμικά και ακατάπαυστα σε ολόκληρη την κοινωνία μας, γι’ αυτό και επιβάλλεται να ενισχύσουμε τη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Δράμα. Επίσης σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» ήταν και θα συνεχίσει να είναι υποστηρικτής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως και όλων των σωματείων που υπάγονται στην πολιτική προστασία, γιατί ο ρόλος που επιτελούν είναι ιδιαιτέρως αξιέπαινος.

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης