Πολιτική

Επίσκεψη του βουλευτή Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπλούχου στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι

Το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι επισκέφτηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος προκειμένου να διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” την κατάσταση που επικρατεί τόσο σε επίπεδο μέτρων φύλαξης και υγιεινής όσο και στελέχωσης του.

Τον βουλευτή ενημέρωσε εκτενώς για τις υφιστάμενες συνθήκες, ο Διοικητής της Υπηρεσίας Αστυνόμος Α’ Στυλιανός Παπαδόπουλος. Ο κ. Μπλούχος στην αυτοψία που πραγματοποίησε, είχε παράλληλα τη δυνατότητα να συνομιλήσει με στελέχη του Κέντρου, να ακούσει τις θέσεις αλλά και τις προτάσεις τους, στην κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας του.

Το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα μας και αυτό σημαίνει ότι για την υψηλού βαθμού ασφάλεια του αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του, απαιτείται ικανή στελέχωση τόσο σε επίπεδο αστυνομικής δύναμης όσο και σε επίπεδο άρτια καταρτισμένου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού.

Ο κ. Μπλούχος δεσμεύτηκε να μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία τα αιτήματα των εργαζομένων και να κινηθεί άμεσα στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι.