Ενδιαφέροντα

Η Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε. στο 1o Festival Αγώνων Frozen Peaks 2019 στις παγωμένες κορυφές του Κ. Νευροκοπίου

Η εταιρία Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε και φέτος όπως και πέρυσι στην δοκιμαστική διοργάνωση, υποστήριξε αυτή τη μοναδική διοργάνωση με επίκεντρο το Νευροκόπι δίνοντας το ρυθμό στον πιο ξεχωριστό αγώνα της χρονιάς με τα αυτοκίνητα Renault & Dacia.

Διακόσια εξήντα πέντε χιλιόμετρα, μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στον κόσμο και διαδρομή που περνά μέσα από το ιστορικό οχυρό Ρούπελ.

Σίγουρα το Frozen Peak 2019 δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς ένας συνηθισμένος αγώνας τρεξίματος. Με επίκεντρο την πόλη του Νευροκοπίου, από τις 2 έως και τις 5 Μαΐου αθλητές απ’ όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε πρωτόγνωρες διαδρομές, εκπληκτικού φυσικού κάλους, αλλά και γεμάτες ιστορικές μνήμες.

Εκτός από τον αγώνα PANORAMA των 265χλμ., ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι αγώνες HIGHLAND 93χλμ. και HEROES των 42χλμ. όπου η διαδρομή στην οποία κινήθηκαν οι αθλητές ουσιαστικά ένωνε το σύνολο των οχυρών της γραμμής Μεταξά, αποτελώντας ταυτόχρονα φόρο τιμής για τους ήρωες που αγωνίστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π.

Η Αφοί Ιωαννίδη Α.Ε., εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής των Renault και Dacia, υποστήριξε αυτή τη μοναδική διοργάνωση εκπροσωπώντας τη φιλοσοφία Passion for Life της Renault, ή οποία εξελίχθηκε ιδανικά για την περίπτωση σε Renault Passion for Running.

Παράλληλα το παρόν έδωσε και η Dacia με το νέο Dacia Duster, αλλά και το Dacia Sandero Stepway να υποστηρίζουν τη διοργάνωση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία της διαδρομής.