Ενδιαφέροντα

Η Δράμα έχει λευκό ταξί – Δικαίωση του Συλλόγου Παραπληγικών

Ένα όνειρο πολλών χρόνων του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας αλλά και γενικότερα όλων των ατόμων με κινητικά προβλήματα, επιτέλους έγινε πραγματικότητα.
Η Δράμα απέκτησε το δικό της λευκό ταξί και έτσι θα λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα μετακίνησης των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο και όλων αυτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Ενθουσιώδης είναι η ανακοίνωση του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας όσον αφορά την θετική αυτή εξέλιξη.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
Η ΔΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΑΞΙ !!!
Μια ακόμη μεγάλη νίκη που αλλάζει κυριολεκτικά την ζωή των συμπολιτών μας με κινητική αναπηρία έγινε πραγματικότητα!!!!!!!
Μετά από σκληρές, επίμονες και πολυετής προσπάθειες του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας η Δράμα έχει επιτέλους το δικό της όχημα ειδικής μίσθωσης (λευκό ταξί) που θα λύσει το πρόβλημα μετακίνησης των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο και όλων αυτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Ευχαριστούμε θερμά για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τον Σύλλογο Παραπληγικών Ν. Δράμας τον ιδιοκτήτη του οχήματος κ. Γούναρη Φώτη.
Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν όλα τα χρόνια σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που η νίκη του μας δικαίωσε για ακόμη μια φορά!!!!!
Τέλος, ευχαριστούμε και όλους όσους μας αρνήθηκαν την βοήθεια τους, την στήριξη τους και έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μας έτσι ώστε να πρέπει παλέψουμε με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.