Life

Η Δράμα … μένει σπίτι

Εξαιρετικά μικρή ήταν σήμερα  – πρώτη ημέρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας – η κίνηση στους δρόμους της Δράμας. Συνετέλεσε σε αυτό και ο βροχερός καιρός.

Νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και στελέχη του δήμου επισκέφτηκαν λειτουργούντα καταστήματα της πόλης και μοίρασαν φωτοτυπίες βεβαιώσεων μετακίνησης των πολιτών, με στόχο να διευκολυνθούν οι πολίτες που δεν έχουν την δυνατότητα να εκτυπώνουν τα σχετικά έγραφα.

 

Τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας Δράμας εξέφρασε ο Δήμαρχος Δράμας σε συνέντευξη του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 για το σημαντικό έργο που επιτελούν αυτές τις ημέρες.

Σημείωσε δε ότι πλέον με απόφαση του, έχουν επιφορτιστεί μόνο με υπηρεσίες που αφορούν στην προστασία των πολιτών και την εφαρμογή των μέτρων  εναντίον της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σήμερα, πρώτη μέρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας  επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση και την σύσταση των πολιτών ως προς την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων. Από αύριο, σε όσους δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα κατά την έξοδο τους από το σπίτι θα τους επιβάλλεται πρόστιμο.

ALPHA NEWS 95,5