Sports

Η Δόξα στην «κόκκινη» γραμμή – Σημαντική ισοπαλία με τον Ηρακλή

Ισχυρές βάσεις για παραμονή της στην Super League 2  – αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση – έθεσε η Δόξα Δράμας με την λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο.

Οι “μαυραετοί”, αν και βρίσκονται στην «κόκκινη γραμμή» του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό μπροστά από τον Ηρακλή, έχουν το αβαντάζ του σίγουρου κέρδους των τριών βαθμών της επόμενης Κυριακής, δεδομένου ότι δεν θα αγωνιστούν καν με τα Σπάτα, τα οποία έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Η Δόξα έχει σε απόσταση αναπνοής, με μόλις 2 βαθμούς μπροστά της, τον Καραϊσκάκη, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας, τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Μόλις ένα βαθμό πίσω της, ακολουθεί ο Ηρακλής που την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται μέσα στον Απόλλωνα Πόντου σε ένα τοπικό ντέρμπι.

Στις 6 αγωνιστικές που μένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, η κατάσταση είναι εξαιρετικά ρευστή και για τις τέσσερις ομάδες(Καραϊσκάκης(34), Δόξα(32), Ηρακλής(31), Τρίκαλα(28)) που βρίσκονται στο όριο του υποβιβασμού, στην περίπτωση της αναδιάρθρωσης.

Οι αγώνες της Δόξας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου

Δόξα Δράμας – Αήττητος Σπάτων

Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας

Σπάρτη – Δόξα Δράμας

Δόξα Δράμας  – Απόλλων Πόντου

Κισσαμικός – Δόξα Δράμας

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης