Πολιτική

Η Μαρία Σπυράκη στον ALPHA NEWS 95,5: Στόχος της Ν.Δ. η εκλογή 7 ευρωβουλευτών

“Η εκλογή επτά και πλέον ευρωβουλευτών είναι ο στόχος της ΝΔ στις ευρωεκλογές”, ανέφερε μεταξύ άλλων η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον ALPHA NEWS 95,5 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

«Στόχος μας στις ευρωεκλογές είναι η ευρεία νίκη. Να αυξήσουμε σοβαρά των αριθμό των ευρωβουλευτών μας, είμαστε 5 και από 7 και πάνω θα είναι επιτυχία” ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής της Ν.Δ. η οποία βρέθηκε στη Δράμα την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Η κα Σπυράκη έφτασε στη Δράμα νωρίς το πρωί και αμέσως μετά τη συνέντευξη στον ALPHA NEWS 95,5 συνοδευόμενη από τον π. υποψήφιο βουλευτή Δράμας της ΝΔ Μπλούχο Κωνσταντίνο, το υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Παπαθεοδώρου, τον οικονομολόγο Γιάννη Τσακίρη μετέβησαν στο Νευροκόπι όπου είχαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βασίλη Γιαννόπουλο, αξιωματούχους της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και φυσικά πολίτες του λεκανοπεδίου.

Η κα Σπυράκη, ενημερωμένη για τα ζητήματα της Δράμας και της περιφέρειας μας, αναφέρθηκε στη συνέντευξη της στον ALPHA NEWS 95,5, στον δρόμο Δράμας – Καβάλας και εξήρε τον ρόλο του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, στην κατεύθυνση εύρεσης των 75 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση του.

Όσο δε για το «μακεδονικό» η κα Σπυράκη ανέφερε μεταξύ άλλων: “Για εμάς η συμφωνία των Πρεσπών είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται».

Παρακάτω η συνέντευξη της Μαρίας Σπυράκη στο fb

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73/videos/612795305902734/