Πολιτική

Η Πρόεδρος της κοινότητας Δράμας Εύη Αθανασιάδου στον ALPHA NEWS 95,5

Για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Δράμας για το 2021, μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 η Πρόεδρος της Κοινότητας Εύη Αθανασιάδου.

Στόχος του προγράμματος όπως ανέφερε είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των Δραμινών πολιτών ενώ εστίασε στο γεγονός ότι ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας.

Πολύ καλή συνεργασία των μελών της κοινότητας Δράμας

Αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι όλα τα μέλη του συμβουλίου συναποφάσισαν να μην λειτουργούν παραταξιακά αλλά με γνώμονα το όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

«Όλοι μας έχουμε τις δικές μας πολιτικές πεποιθήσεις, πολλές φορές διαφωνούμε και μάλιστα έντονα, αλλά ξέρουμε μέχρι ποιου σημείου θα φτάσουμε, όταν πρόκειται για το καλό της Δράμας» τόνισε χαρακτηριστικά

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης της κας Αθανασιάδου στον ALPHA NEWS 95,5 που αφορά στα κυριότερα έργα του προγράμματος 2021:

Η κα Αθανασιάδου αναφέρθηκε όμως και στην συνεργασία της με την Δημοτική Αρχή του κου Μαμσάκου.

Σαφώς ανέφερε, πως εδώ και ένα χρόνο έχουν κατατεθεί εγγράφως προς την δημοτική αρχή, ερωτήματα που αφορούν σοβαρά θέματα που άπτονται προϋπολογισμών προηγούμενων ετών, τα οποία δεν έχουν απαντηθεί.

Η Διοίκηση του Δήμου Δράμας και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος, δεν ήταν σύμμαχοι στην προσπάθειά μας

Μάλιστα, ξεκάθαρα τόνισε πως η στάση αυτή της δημοτικής αρχής – η οποία δημιουργεί την προβληματική συνεργασία – είναι ηθελημένη και ανέφερε πως για να μπορέσει να παραχθεί ουσιαστικό έργο στην Δράμα είναι επιβεβλημένη η συνεργασία αυτή.

«Η Διοίκηση του Δήμου Δράμας και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος, προς μεγάλη έκπληξη, δεν ήταν σύμμαχοι στην προσπάθειά μας αυτή.

Ελπίζω στη συνέχεια η Δημοτική Αρχή και πρωτίστως ο Δήμαρχος της πόλης μας να συνεργαστεί μαζί μας και να γίνει αρωγός στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, για να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης της κας Αθανασιάδου που αφορά στην συνεργασία με την δημοτική αρχή Δράμας: