Ενδιαφέροντα

Η συμφωνία Χριστόδουλου-Λευτέρη και η αλήθεια για την Ονειρούπολη

Ο αποχωρήσας από τη Δημοτική Αρχή Δράμας Λευτέρης Καλλινικίδης αποκάλυψε ότι όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Δράμας αλλά και ο ίδιος ο κ. Μαμσάκος,  δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί φέτος η Ονειρούπολη.

Και ότι η διοργάνωση της, οφείλεται στον ίδιο προσωπικά που «στύλωσε τα πόδια του» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην συνέντευξη του.

Έστω και με καθυστέρηση λίγων εβδομάδων αποκαλύφτηκε δια στόματος Καλλινικίδη ότι τόσο οι αντιπολιτεύσεις του δήμου όσο και δεκάδες πολίτες που ισχυρίζονταν πως η Δημοτική Αρχή δεν ήθελε φέτος να πραγματοποιηθεί ο θεσμός , είχαν απόλυτο δίκαιο.

Προφανώς, για τον λόγο αυτό υπήρξε  η πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης γιορτής και οι ελλείψεις που φαίνεται πως υπάρχουν στη διοργάνωση.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο κ. Καλλινικίδης οφείλει μια γενναία συγνώμη σε όσους χαρακτήριζε πολέμιους της Ονειρούπολης, επειδή κατέθεταν δημοσίως τις βάσιμες – όπως φάνηκε εκ των υστέρων – υπόνοιες τους, περί της μη διάθεσης του κου Μαμσάκου να γίνει η Ονειρούπολη.

Και φυσικά ο Δήμαρχος της Δράμας, μια απάντηση στις σοβαρές καταγγελίες του κ. Καλλινικίδη.

Βέβαια, εκτός από την υπόθεση της Ονειρούπολης,  απαντήσεις περιμένει η τοπική κοινωνία από τον κ. Μαμσάκο και για την «συμφωνία» του με τον κ. Καλλινικίδη περί ανάθεσης όλου του πολιτιστικού «πακέτου» της Δράμας για τέσσερα χρόνια, στον αποχωρήσαντα πρώην αντιδήμαρχο του.

Μια συμφωνία, άγνωστη στο ευρύ κοινό και στους ψηφοφόρους,  που αποκάλυψε ο κ. Καλλινικίδης.