Κοινωνία

Θα γέμιζαν την Βόρειο Ελλάδα με ναρκωτικά χάπια ecstasy

500.000 ναρκωτικά χάπια ecstasy κατασχέθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Συνελήφθησαν 3 μέλη κυκλώματος, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα μέλος του κυκλώματος

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον έναν ημεδαπό, ο οποίος στάθμευσε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντόπισαν δεκαοκτώ (18) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Οι αστυνομικοί συνεχίζοντας τις έρευνες, κατάφεραν να συλλάβουν με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα τους δύο αλλοδαπούς, που εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πενήντα επτά (57) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Επιπλέον, από την κατοχή των δραστών και τις έρευνες στα σπίτια τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 1 περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη δράση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε η οργάνωση υπολογίζονται έως -10.000.000- ευρώ.