Κοινωνία

Θ. Αθανασιάδης: η γέφυρα του Αγγίτη θα αλλάξει ριζικά τη δυτική πλευρά της Δράμας

Ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές της πολιτικής ζωής της Προσοτσάνης τα τελευταία 30 χρόνια, χαρακτήρισε την ευρεία σύσκεψη με την διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης.

Σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 επιχειρηματολόγησε λέγοντας πως εκτός της ουσιαστικής σύσκεψης με την παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων αλλά και τεχνοκρατών των δύο φορέων, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου και επι τόπου αυτοψία σε όλα τα σημεία που είτε είναι σε εξέλιξη έργα είτε υπάρχουν προτάσεις για υλοποίηση τους.

5,8 εκατομμύρια για την γέφυρα του Αγγίτη

Ο κ. Αθανασιάδης έκρινε ότι το σημαντικότερο όλων των έργων είναι αυτό της χρηματοδότησης κατασκευής της γέφυρας του Αγγίτη με το ποσό των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για μια γέφυρα 200 μέτρων που όταν ολοκληρωθεί, θα αλλάξει ριζικά όλη την δυτική πλευρά της Δράμας και θα δώσει τεράστια ώθηση στην οικονομική ζωή τόσο της Δράμας όσο και του γειτονικού νομού Σερρών, δεδομένου ότι η γέφυρα βρίσκεται στα όρια των δύο νομών και συνδέει της Δράμα με τις Σέρρες, την Θεσσαλονίκη και την Βουλγαρία.

Ο κ. Αθανασιάδης στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 έδωσε έμφαση σε ένα ακόμη μεγάλο έργο που θα γίνει στην περιοχή και αφορά την χρηματοδότηση του δρόμου Δράμας – Προσοτσάνης – Πανοράμματος – Κάτω Βροντούς.

«Με το έργο αυτό γράφουμε ιστορία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πολλές επιχειρήσεις στον Δήμο Προσοτσάνης, είναι παγκοσμίου εμβέλειας

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης αναφέρθηκε και στις επισκέψεις στις επιχειρήσεις του Δήμου Προσοτσάνης λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε την χαρά να τις επισκεφτεί κατά το παρελθόν αρκετές φορές, διαπίστωσε πως πολλές επιχειρήσεις με έδρα τον Δήμο, είναι παγκοσμίου εμβέλειας με τεχνολογία και τεχνογνωσία που αφήνουν έκπληκτους τους επισκέπτες.

«Υπάρχουν επιχειρήσεις στις οποίες γίνονται θαύματα, πραγματικά»

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Δημάρχου Προσοτσάνης Θόδωρου Αθανασιάδη στον ALPHA NEWS 95,5: