Sports

Θ. Ξανθόπουλος για ΔΟΞΑ: Σημαντική η βοήθεια Αποστολίδη(Raycap) -Είμαι αισιόδοξος

Την αισιοδοξία του ότι η Δόξα Δράμας βρίσκεται σε καλό δρόμο εξέφρασε σε συνέντευξη του στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Όπως είπε, στην συνάντηση του με τον ιδιοκτήτη της Raycap  κ. Αποστολίδη λειτούργησε ως εντολοδόχος της ερασιτεχνικής Δόξας και αφού του το ζήτησε ο πρόεδρος της κ. Δεβρίκης.

100 χιλιάδες τον χρόνο για 5 χρόνια

«Συναντήθηκα με τον κ. Αποστολίδη, με τον οποίο έχουμε μια καθαρή και ουσιαστική επικοινωνία. Του έθεσα τα θέματα της Δόξας και ο κ. Αποστολίδης  προσφέρθηκε να δίνει 100.000 ευρώ το χρόνο, για 5 χρόνια στην ομάδα»

«Καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την οικονομική ευρωστία της ομάδας αφού πλέον μπορούμε να απεμπλακούμε από την παρουσία του κ. Πετράκη-όπως και έγινε. Ο κ. Αποστολίδης μας έδωσε την προσφορά του εγγράφως. Αυτή κατατέθηκε στο δικαστήριο και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρουμε την προσωρινή διαταγή για να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα»

Καμία εμπλοκή στο διοικητικό σχήμα

«Ο κ. Αποστολίδης ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να έχει καμία εμπλοκή στο διοικητικό σχήμα ούτε ο ίδιος ούτε μέσω κάποιου άλλου δικού του προσώπου. Έδωσε εν λευκώ τα χρήματα για να βοηθήσει την ομάδα»

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας ανέφερε ότι το κλίμα είναι θετικό και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα συναντηθεί  και με άλλους Δραμινούς με οικονομική επιφάνεια που ζουν στην Αθήνα, για τον ίδιο σκοπό

«Σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Στην συνέχεια θα δω και Δραμινούς που ζουν στη Δράμα. Στόχος είναι, το όποιο διοικητικό  σχήμα προκύψει, να έχει μια σιγουριά»

Σωτήρια η επιλογή Μπύρου

Ο κ. Ξανθόπουλος σημείωσε ότι η επιλογή του κ. Μπύρου να δώσει τις μετοχές στους 100 Δραμινούς ίσως αποδειχτεί σωτήρια γιατί οι μετοχές ανήκουν στους Δραμινούς.

«Δεν θα έχουμε εξωγενείς παράγοντες που έρχονται στη Δράμα για να κάνουν παιχνίδι με τη Δόξα, την ιστορία της, το γήπεδο, τους φιλάθλους της.

«Δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πρέπει να είμαστε και ενωμένοι αυτή τη στιγμή. Ο κάθε Δοξαίος μπορεί να προσφέρει στην ομάδα».

 Να μην την ξαναπατήσουμε όπως την πάθαμε με τον κ. Πετράκη

Πάντως ο βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν τελείωσε τίποτε ακόμη.

«Τώρα ξεκίνησε, προσωρινά μπορούμε να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα αλλά  είμαστε αισιόδοξοι. Τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει στο φάκελο, είναι επαρκή για να κερδίσουμε την υπόθεση στο δικαστήριο όταν έλθει η ώρα»

Τόνισε δε ότι η συμφωνεί με την άποψη που συζητείται τελευταία,  ότι οποιοσδήποτε δηλώσει ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, να προσκομίσει δικαιολογητικό από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού ότι μπορεί να είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ.

« Να μην την ξαναπατήσουμε όπως την πάθαμε με τον κ. Πετράκη».

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Θεόφιλου Ξανθόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5 για τη Δόξα Δράμας:

ALPHA NEWS 95,5