Πολιτική

Θ. Ξανθόπουλος: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος υπό επιτροπεία – Δεν χωρά στην δική μου λογική η κίνηση Βίτσα

Μήνυμα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ εξέπεμψε ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5.  Ο βουλευτής έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται στο κόμμα βάση του καταστατικού του και όχι μέσα από δηλώσεις και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά παράθυρα και πρωινές εκπομπές.

«Σαφώς και υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρέπει να συζητούνται εξαντλητικά στα όργανα και όχι στα τηλεοπτικά πάνελ».

Τόνισε ότι η κίνηση του κου Βίτσα να αναγγέλλει σε τηλεοπτική εκπομπή την πρόθεση δημιουργίας πολιτικού φορέα που θα πάρει μέρος στις ερχόμενες ευρωεκλογές, δεν χωρά στην δική του λογική ενώ διατύπωσε για μια ακόμη φορά την άποψη ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η επιλογή των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του νέου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν μπορεί να είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος υπό επιτροπεία. Εξελέγη πολύ πρόσφατα για να αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη μέρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κοινό μας σπίτι, το φτιάξαμε όλοι μαζί με μάχες, ήττες, αγώνες και όλοι θα κριθούμε. Να σεβαστούμε το αποτέλεσμα και να βρούμε συγκλίσεις και συναινέσεις για την επόμενη μέρα» ανέφερε.