Κοινωνία

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Δράμα

Την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορονοϊού στη Δράμα, έδωσε επισήμως το πρωί της Παρασκευής ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε με εκπροσώπους των υγειονομικών αρχών και φορέων της Δράμας διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν στο νομό, περί ύπαρξης κρουσμάτων.

Σημείωσε μάλιστα ότι όλοι –  τόσο το νοσοκομείο Δράμας όσο και οι εμπλεκόμενοι φορείς, στην κατεύθυνση εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας – βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ενδεχόμενου κρούσματος.

Οι εκπρόσωποι των φορέων και αρχών που μίλησαν, ζήτησαν από τους πολίτες την πιστή τήρηση και εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση και συνέστησαν ψυχραιμία και – σε καμία περίπτωση – πανικό.

Κοινή συνέντευξη τύπου: Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ζιμπίδης, Πρόεδρος Π.Σ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Δράμας Γιώργος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κατερίνα Μπουρουτζόγλου, Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Δράμας Αλεξάνδρα Μπουραζάνη, Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Κυριάκος Χατζηκοσμίδης.