Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Μπλούχος: «Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στους χιλιάδες πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους»

«Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στους χιλιάδες πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους, σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Με τη φράση αυτή, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και χειρουργός σήμερα στο νοσοκομείο της Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος, έδωσε την απάντηση του στο ερώτημα των δημοσιογράφων αλλά και μεγάλης μερίδας Δραμινών πολιτών, για το ποια θα είναι η μελλοντική του πολιτική πορεία.

«Εγώ ανέντιμος και αναξιοπρεπής δεν πρόκειται να γίνω»

Ο κ. Μπλούχος στην πρώτη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανέφερε ότι ως φύση πολιτικό όν, θα συνεχίσει να αγωνίζεται, προκειμένου να προσφέρει σε αυτόν τον τόπο που υπεραγαπά. Όσο δε για το αποτέλεσμα των εκλογών και την οριακή, μη εκλογή του, σημείωσε ότι προφανώς και έκανε τον απολογισμό του.

«Ο κάθε ψηφοφόρος που δεν με ψήφισε, έχει τον δικό του, προσωπικό λόγο, που το έπραξε» τόνισε ο κ. Μπλούχος αλλά ξεκαθάρισε «εγώ ανέντιμος και αναξιοπρεπής δεν πρόκειται να γίνω. Κοίταζα και κοιτάω τον κόσμο κατάματα. Ούτε ποτέ υποσχέθηκα ούτε πρόκειται να υποσχεθώ πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν».

“Δέχτηκα μεγάλη συκοφαντία και δυσφήμιση”

Ανέφερε λοιπόν ότι κατά το διάστημα της βουλευτικής του θητείας, δέχτηκε μεγάλη συκοφαντία αλλά και δυσφήμιση, χωρίς όμως να αλλοτριωθεί η συνείδηση του.

«Φίλος και Συνοδοιπόρος ο Γιώργος Παπαδόπουλος»

Στη συνέντευξη του, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους εξελέγησαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο δήμαρχο Δράμας Γιώργο Παπαδόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε «φίλο και συνοδοιπόρο» ενώ όσον αφορά την εκλογή Τοψίδη στην περιφέρεια, τόνισε ότι βρίσκεται στον ίδιο ιδεολογικοπολιτικό χώρο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παράξει έργο, στα νέα του καθήκοντα.

“Η στάση μου στις δημοτικές εκλογές, ήταν διακριτική”

Στο ερώτημα, αν ενεπλάκη ενεργά στις δημοτικές εκλογές, είπε πως ο ίδιος ως πολιτική οντότητα, είχε και συνεχίζει να έχει την δική του άποψη και θέση αλλά οι φήμες περί δικής του εμπλοκής υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, δεν έχουν καμία απολύτως βάση, αφού η στάση του ήταν εξαιρετικά διακριτική.

Παρακολουθείστε παρακάτω τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπλούχου στον ALPHA NEWS 95,5: