Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπλούχος: καμία νέα δομή δεν δημιουργείται στη Δράμα – Προσοχή στα fake news

Με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος ξεκαθαρίζει ότι καμία νέα δομή μεταναστών ή προσφύγων δεν δημιουργείται στο νομό μας και πως τα όσα τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν περί σύστασης νέας δομής μεταναστών στη Δράμα, είναι fake news.

 «Προσοχή στην παραπληροφόρηση»

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν και στο νομό μας, fake news περί σύστασης νέας δομής μεταναστών στη Δράμα, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ρητά και ξεκάθαρα ότι καμία νέα δομή δεν δημιουργείται στο νομό μας.

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοίνωσε τη σύσταση Περιφερειακών Υπηρεσιών στις 28 υφιστάμενες δομές, όπως αυτή που υπάρχει στη Δράμα από το 2016, στην περιοχή της Βιομηχανικής Ζώνης.

Στόχος είναι, η εύρυθμη λειτουργία των δομών προς όφελος των διαμενόντων και των τοπικών κοινωνιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης: «Η θεσμοθέτηση των νέων νομικών οντοτήτων στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας των δομών, πολλές εκ των οποίων σήμερα λειτουργούν υπό την διοίκηση διεθνών οργανισμών ή ΜΚΟ».

Ως πολίτης και εκπρόσωπος της λαϊκής ετυμηγορίας του λαού της Δράμας στο κοινοβούλιο, καλώ τους συμπολίτες μου να επιλέγουν προσεκτικά τις πηγές πληροφόρησής τους και να λαμβάνουν υπόψη τους την επίσημη ενημέρωση.

Γραφείο Βουλευτή Ν. Δράμας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. ΜΠΛΟΥΧΟΥ