Πολιτική

Κ. Μπλούχος: Έκκληση για ατομική ευθύνη και συμμετοχή στην συλλογική προσπάθεια

Την συμμετοχή όλων στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία ζήτησε ο Βουλευτής Δράμας ΝΔ Κωνσταντίνος Μπλούχος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

«Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε και να συμμορφωθούμε με τις επιταγές του δημοσίου συμφέροντος» τόνισε χαρακτηριστικά και εστίασε στην ατομική ευθύνη του κάθε πολίτη.

Πανικός, ο χειρότερος σύμβουλος στη διαχείριση κρίσεων

Αφού ξεκαθάρισε ότι τις στιγμές αυτές δεν χρειάζεται πανικός, ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευθούν τους φορείς που είναι ειδικευμένοι με υγειονομικά πρωτόκολλα και μπορούν να μας καθοδηγήσουν.

«Πρέπει να αποφύγουμε τον όποιο πανικό αλλά οφείλουμε να μην παρασυρθούμε στην άρνηση και στον εφησυχασμό» ανέφερε στην συνέντευξη του.

Χρέος όλων μας, να συνταχθούμε στη συλλογική προσπάθεια

«Ας επιδείξουμε φιλότιμο, φιλοπατρία, συνείδηση στην επιταγή του εθνικού συμφέροντος.

Όπως λοιπόν η διασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απαιτεί προσήλωση και ομορρυθμία στα συλλογικά μας αδιαπραγμάτευτα, έτσι και η άρνηση, η αστόχαστη φλυαρία κι ο θόρυβος μπορεί να μας αφήσουν έκθετους σε έναν άλλο ασύμμετρο πόλεμο, αυτόν της αόρατης απειλής, της πανδημίας!

Χρέος όλων μας ΚΑΙ ηθική απαίτηση ΚΑΙ ύψιστη ένδειξη φιλοπατρίας και φιλανθρωπίας είναι να συνταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τις συμπεριφορές μας στη συλλογική προσπάθεια».

Παρακολουθήστε απόσπασμα από την τοποθέτηση του βουλευτή Δράμας κ. Μπλούχου στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

https://www.youtube.com/watch?v=0WB51Rl0vFk