Κοινωνία

Κ. Χαρακίδης: εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Δημοτικό Ωδείο

Με κυρίαρχο σύνθημα «να πάμε τη Δράμα μπροστά» ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την πρώτη επίσημη παρουσίαση των αρχών και θέσεων της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Ζωή» καθώς και το μεγαλύτερο τμήμα του ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει τον Δήμο Δράμας, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού ωδείου Δράμας υπήρχε παλμός και ζωντάνια ενώ βασικό στοιχείο του ακροατηρίου, ήταν ο μεγάλος αριθμός νέων ατόμων.

Ο κ. Χαρακίδης παρουσίασε 140 υποψηφίους συμβούλους, τόσο στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του δήμου όσο και στις δημοτικές κοινότητες της πόλης.

Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά στην αρχή της τοποθέτησης του, ένα από τα στοιχήματα τα οποία είχε βάλει για αυτή την εκλογική αναμέτρηση και το οποίο έγινε πράξη, ήταν η συμμετοχή στις εκλογές μέσω της παράταξης «Πόλη και Ζωή» πολλών νέων ανθρώπων και γυναικών.

Πριν να ανέβει ο κ. Χαρακίδης στο βήμα, για την κεντρική ομιλία παρουσιάστηκε ένα σύντομο video, εστιασμένο στην κεντρική ιδέα του πολιτικού προγράμματος της παράταξης Πόλη και Ζωή και του υποψηφίου Δημάρχου Δράμας.