Life

Λ. Καλλινικίδης: Η φετινή Ονειρούπολη θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση για μη διεξαγωγή της φετινής Ονειρούπολης. Το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει την πραγματοποίηση της εδώ και καιρό, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα».

Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Δράμας Λευτέρης Καλλινικίδης στον ALPHA NEWS 95,5 όσον αφορά σχόλια στο διαδίκτυο περί μη υλοποίησης της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής στη Δράμα.

Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης και πως εντός των ερχόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το στήσιμο της ενώ τόνισε πως ήδη εθελοντές, προετοιμάζουν την γιορτή εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Τόνισε δε ότι η δική του πρόθεση αλλά και του Δημάρχου είναι η φετινή Ονειρούπολη να γίνει καλύτερη από άλλη χρονιά.

Ο κ. Καλλινικίδης σημείωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξη του είναι υπέρ της διεύρυνσης και περεταίρω ανάπτυξης του θεσμού και δεν θα δεχτούν σε καμία περίπτωση περιορισμό της εκδήλωσης στα στενά όρια της κεντρικής πλατείας.

Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μείζονα αντιπολίτευση, την παράταξη Πόλη και Ζωή», τονίζοντας ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπονομεύσει την μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή.