Πολιτική

Λ. Καλλινικίδης: πολιτικό έγκλημα το κλείσιμο της ΔΕΚΠΟΤΑ

Την πεποίθηση της δημοτικής αρχής Δράμας να κάνει ότι είναι νομίμως δυνατόν προκειμένου να μην κλείσει η ΔΕΚΠΟΤΑ εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρης Καλλινικίδης.

Χαρακτήρισε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί λύσης της επιχείρησης “επαίσχυντη” και θεώρησε ότι θα είναι πολιτικό έγκλημα αν η ΔΕΚΠΟΤΑ σταματήσει να λειτουργεί.

Ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Δράμας έχουν δεχτεί για το συγκεκριμένο ζήτημα έναν πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας και σημείωσε πως από τώρα και στο έξης, όσοι αναφέρουν αρνητικά στοιχεία για τη ΔΕΚΠΟΤΑ θα καλούνται να προσκομίζουν και τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία.

Αναφέρθηκε μάλιστα προσωπικά στον επικεφαλής της Αυτοδιοίκησης Πολιτών κ. Ηλιόπουλο λέγοντας: “Λέτε ότι η ΔΕΚΠΟΤΑ είναι πλυντήριο. Γιατί είναι κ. Ηλιόπουλε πλυντήριο; Δώστε τα στοιχεία που το αποδεικνύουν”.

Ο κ. Καλλινικίδης μίλησε στην συνέντευξη του για την ευελιξία που είχε η επιχείρηση στην διοργάνωση εκδηλώσεων και άλλων δράσεων και τόνισε οτι αν κλείσει η ΔΕΚΠΟΤΑ θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα λόγω των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και της δυσκίνητης λειτουργίας του δήμου.

Πως θα διεξαχθεί το Καρναβάλι της Χωριστής; Πως θα γίνουν οι εκδηλώσεις στον Κορύλοβο την Καθαρά Δευτέρα; Πως θα επιχορηγηθούν δεκάδες πολιτιστικοί σύλλογοι; ρώτησε ο κ. Καλλινικίδης τους δημοτικούς συμβούλους που υπέγραψαν την απόφαση για λύση και εκκαθάριση της ΔΕΚΠΟΤΑ.

Ο κ. Καλλινικίδης  κατήγγειλε δημοσίως τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδος για καταστρατήγηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για μεροληπτική αντιμετώπιση του και αποκλεισμό από την συχνότητα του, στην υπόθεση της ΔΕΚΠΟΤΑ.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη Καλλινικίδη:

https://youtu.be/75uLLrGnQXw