Sports

Μήνυμα ενότητας από τον υποψήφιο για την προεδρία του ερασιτέχνη της Δόξας Δράμας Δημήτρη Περσίδη

Μήνυμα ενότητας εξέπεμψε ο υποψήφιος για την προεδρία του ερασιτέχνη της Δόξας Δράμας Δημήτρης Περσίδης, σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5. Τόνισε ότι κύριο μέλημα – δικό του και των συνεργατών του – είναι να ξαναβρεί η Δόξα Δράμας τον δρόμο που της αρμόζει.

Έχουμε το πλάνο για να προχωρήσουμε

«Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Γ εθνική κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε να την ενισχύσουμε. Στόχος και μέλημα μας, είναι η σωτηρία της Δόξας και της ιστορίας της» ανέφερε ο κ. Περσίδης και σημείωσε ότι μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν το πλάνο για να προχωρήσουν στην κατεύθυνση αυτή.

Την περίοδο αυτή επιχειρείται μία οικονομική αποτύπωση των στοιχείων της Δόξας και μετά τις εκλογές, όταν ολοκληρωθεί, θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τη νέα διοίκηση προκειμένου να γνωρίζουν οι Δραμινοί και όσοι στηρίζουν την ομάδα, πως έχουν τα πράγματα και που πηγαίνουν τα χρήματα τους.

Δεν υπάρχει μεγάλος χορηγός, όλοι μαζί θα στηρίξουμε τη Δόξα

Όσον αφορά την ύπαρξη μεγάλου χορηγού ο κ. Περσίδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος και πως για τη οικονομική στήριξη της Δόξας καλούνται να  συνδράμουν πολίτες και επιχειρηματίες της Δράμας.

«Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την ομάδα» ήταν το μήνυμα του κ. Περσίδη.

Παρακάτω η συνέντευξη του Δημήτρη Περσίδη στον ALPHA NEWS 95,5