Life

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για τα κούλουμα και στον Δήμο Παγγαίου

Ο Δήμος Παγγαίου με ανακοίνωση του ενημερώνει τους πολίτες ότι  – όπως και το σύνολο των Δήμων της χώρας – αποφάσισε την ματαίωση των εκδηλώσεων στις οποίες είναι κύριος διοργανωτής όπως και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που ματαιώνονται είναι:

1.Κούλουμα στην Νέα Πέραμο

2.Κούλουμα στην Νέα Ηρακλείτσα

3.Κούλουμα στην Παραλία Οφρυνίου

Πέραν τούτου, και με βάση την υπ’ αριθμ. 162/2020 Απόφαση του Δημάρχου Παγγαίου, συνίσταται από τον Δήμο Παγγαίου η ματαίωση όλων των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν και από άλλους φορείς του Δήμου (π.χ. Πολιτιστικοί Σύλλογοι), στο πλαίσιο της προστασίας του πληθυσμού και με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία.

“Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη ματαίωση  των  συγκεκριμένων  εκδηλώσεων, οι οποίες είχαν σχεδιαστεί  και προετοιμαστεί εδώ και καιρό, και τις ανέμεναν τα παιδιά, οι δημότες καθώς και οι επισκέπτες του Δήμου μας.

Ωστόσο η  Δημόσια Υγεία αποτελεί  υπέρτατο αγαθό που πρέπει να προστατευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να ανταποκριθούν  άμεσα, εφόσον χρειαστεί, σε οτιδήποτε έχει σχέση  με την αντιμετώπιση του  κορωνοϊού  COVID-19” αναφέρεται στην ανακοίνωση.