Κοινωνία

Μηνύματα συνεργασίας στην κοπή της βασιλόπιτας – Στο νέο Αντιπεριφειάρχη Δράμας το φλουρί

Η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας την πρώτη μέρα του έτους, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, από τον νέο αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Μουρβετίδη.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος ο οποίος αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση της περιφέρειας, ζήτησε την συνδρομή όλων στην κατεύθυνση υλοποίησης έργων στη Δράμα, χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο κ. Μουρβετίδης στον χαιρετισμό του σημείωσε πως η νέα διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους της πράξης και των έργων και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.

Είπε πως πρώτα από όλα θα ξεκινήσει βάζοντας τάξη στις υπηρεσίες της περιφέρειας στη Δράμα, κάποιες από τις οποίες είτε υπολειτουργούν λόγω μειωμένου προσωπικού είτε λόγω μη σωστής διαχείρισης και ανέφερε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα την υλοποίηση έργου, δεδομένου ότι ο κόσμος που τους ψήφισε έχει κουραστεί να ακούει λόγια και ζητά έργα.

Την διάθεση του να συνεργαστεί με τον κ. Μουρβετίδη για το καλό της Δράμας, εξέφρασε ο πρώην αντιπεριαφερειάρχης Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Μηνύματα ενότητας, συνεργασίας αλλά και ευχές για μια δημιουργική χρονιά, απηύθυναν όλοι οι βουλευτές της Δράμας, οι Δήμαρχοι του νομού που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες καθώς και οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών.

Το φλουρί της Αγιοβασιλόπιτας έπεσε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μιχάλη Μουρβετίδη.