Life

Μικρόπολη: εγκαταλελειμμένα άλογα προκαλούν ζημίες – στον εισαγγελέα οι κάτοικοι

Στην εισαγγελία Δράμας θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία των κατοίκων της Μικρόπολης προκειμένου να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τα εγκαταλελειμμένα και ανεπιτήρητα άλογα, τα οποία προκαλούν ζημίες στις καλλιέργειες και αποτελούν κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα στο οποίο θα προβούν άμεσα οι κάτοικοι, όπως αποφασίστηκε στης λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό, στην οποία παρεβρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, κάθε μέρα παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με τον κίνδυνο του ατυχήματος” ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μικρόπολης Αβραάμ Δαυίδ.

Τα άλογα είναι περίπου 60 και δεν έχουν σχέση με τα άγρια άλογα του Μενοικίου, δεδομένου οτι παλαιότερα ανήκαν σε ιδιώτη κάτοικο της περιοχής, ο οποίος  – όπως ισχυρίζοντε οι κάτοικοι – τα άφησε ελεύθερα.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του προέδρου της Μικρόπολης Αβραάμ Δαυίδ στον ALPHA NEWS 95,5