Πολιτισμός

Μουσικό Σχολείο Δράμας: εκδήλωσης μουσικής και λόγου – Σύμπραξη με το Μουσικό Πρέβεζας

Κατάμεστο ήταν το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου, το Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας στο πλαίσιο της εκδήλωσης μουσικής και λόγου με τίτλο ‘’Η εύλαλος σιωπή της αγάπης…’’.

Ήταν μια σύμπραξη των Μουσικών Σχολείων Δράμας και Πρέβεζας, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων που υλοποιούν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί των δύο Μουσικών Σχολείων.

Συμμετείχαν: α. Χορωδία και Συμφωνική Ορχήστρα τού Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας και β. Χορωδία a cappella, Χορωδία Α’ Γυμνασίου, Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων και Συμφωνική Ορχήστρα τού Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Μουσικού Σχολείου Δράμας:

Α. Πολιτιστικών προγραμμάτων: Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αικατερίνη Τετερίνα, Νικολέττα Μυρίδου, Δέσποινα Αυγερινίδου και Κωνσταντίνος Μόσχου.

Β. Διδασκαλία και διεύθυνση Συμφωνικής Ορχήστρας: Δημήτριος Δοξάκης.

Γ. Εκφώνηση κειμένων: Σπυριδούλα Καϊμάκη.

Διευθύντρια Μουσικού Σχολείου Δράμας: τα παιδιά μας συνεργάζοντε και ανταλλάσουν μουσικές εμπειρίες 

«Με αυτές τις εκδηλώσεις δίνεται οι δυνατότητα στα παιδιά μας να συνεργαστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν μουσικές εμπειρίες και κυρίως να εμπλακούν στην διαδικασία οργάνωσης μουσικών συναυλιών» δήλωσε μεταξύ άλλων στον ALPHA NEWS 95,5 η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Δράμας Έμυ Τάζογλου.

Αβραμίδου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Μουσικό Σχολείο Δράμας

«Η δημοτική μας αρχή και ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Μουσικό Σχολείο Δράμας. Είναι ένα πρότυπο σχολείο σε όλη την Ελλάδα που παράγει πολιτισμό. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του, είναι «διαμαντάκια», πραγματικά», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Δράμας κα Αβραμίδου.