Χωρίς κατηγορία

Νικολαϊδης Τάσος: δεσμεύομαι οτι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη Δράμα

Με δήλωση του στα ΜΜΕ ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Δράμας Τάσος Νικολαΐδης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όσους και όσες τον τίμησαν με την ψήφο τους και τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι ανοιχτός σε κάθε κοινή προσπάθεια για το καλό της Δράμας ενώ είναι μάλιστα έτοιμος να αναλάβει και τις σχετικές πρωτοβουλίες για συνεργασία

«Η ψήφος στο πρόσωπό μου αποτελεί υποχρέωση και δέσμευση ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη Δράμα» αναφέρει χαρακτηριστικά

Η δήλωση Τάσου Νικολαίδη

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και οι πολίτες με τη ψήφο τους αποφάσισαν.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο σε όλα τα επίπεδα.

Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα, όπως και ο Δραμινός λαός έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αυτά τα μηνύματα πρέπει να γίνουν σεβαστά από όλους. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κατέγραψε μεγάλη αύξηση σε πανελλαδικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας ένα σημαντικό διψήφιο ποσοστό.

Σε τοπικό επίπεδο, το ισχυρό ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής παράταξης κατάφερε να αναδειχτεί σε δεύτερη δύναμη, δικαιώνοντας τις
προσδοκίες πολλών συμπολιτών μας.
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Δράμας που προσήλθαν στην κάλπη και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε με ενεργό τρόπο αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και κυρίως του τόπου μας.
Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που επέλεξαν στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, τη φωνή της λογικής στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Ο αγώνας ισχυροποίησης της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας δόθηκε από κοινού με τους συνυποψήφιους μου, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Σε αυτή την επιτυχία συμβάλλαμε όλοι μαζί και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλες τις Δραμινές και όλους τους Δραμινούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Νιώθω ευγνωμοσύνη για την επιλογή τους.

Η ψήφος στο πρόσωπό μου αποτελεί υποχρέωση και δέσμευση ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη Δράμα.
Ακόμη, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου οι οποίοι συνέδραμαν εθελοντικά στην προσπάθειά μου με τη συγκλονιστική τους βοήθεια, την υπομονή και τη θέληση να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Ξεπέρασαν τα όρια του χρόνου και της σωματικής κόπωσης, έκαναν πέρα τις
επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις και αποτελέσαν ουσιαστικό στήριγμα στον αγώνα μου.
Ολοκληρώνοντας τις ευχαριστίες, ας μου επιτραπεί η ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένειά μου, η οποία και πίστεψε σε εμένα και κυρίως με στήριξε ψυχικά και ηθικά.

Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους δικούς μου ανθρώπους, στους γονείς μου, στα αδέρφια μου και κυρίως στη σύζυγό μου Χριστίνα, η οποία αποτελεί για μένα διαρκώς πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τον όμορφο και ευγενή αγώνα μας. Στη Μαίρη Βαμβακίδου και τον Ανέστη Τερζή για την ουσιαστική τους βοήθεια στον αγώνα της παράταξης.

Στον Δαμιανό Καγγελίδη, ο οποίος με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο και τον ποιοτικό και δυναμικό αγώνα του, συνέβαλε σημαντικά όχι μόνο στη διατήρηση της έδρας, αλλά και στην κατάληψη της δεύτερης θέσης του κόμματός μας στον Νομό.

Οφείλω βέβαια ιδιαίτερη μνεία στην κ. Χαρά Κεφαλίδου.

Παρούσα πάντα στις μεγάλες μάχες των τελευταίων χρόνων με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συμβάλλοντας στο να κρατηθεί όρθια η παράταξη σε δύσκολες εποχές για τον χώρο μας.
Ολόψυχες ευχές και πολλά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Βουλευτές των άλλων κομμάτων στον Νομό.

Μας περιμένει σκληρή δουλειά

Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να υπηρετήσουμε τις ανάγκες της Δράμας και να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών όλων των Δραμινών.

Προσωπικά είμαι ανοιχτός σε κάθε κοινή προσπάθεια και είμαι έτοιμος να αναλάβω και τις σχετικές πρωτοβουλίες για συνεργασία.
Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και σε όλο το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε, προέταξα την ανάγκη να έρθει η Δράμα στο προσκήνιο.

Είμαι ανοιχτός σε κάθε κοινή προσπάθεια

Στο πλαίσιο αυτό δεν χωρούν διαχωριστικές γραμμές που κυριάρχησαν κατά το παρελθόν.

Τα πρόσωπα εκλέγονται μέσα από ψηφοδέλτια κομμάτων, αλλά πρώτιστα οφείλουν να υπηρετούν τον τόπο τους.
Γνωρίζοντας ότι οι υποστηρικτές μου προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους χωρίς καμία διάκριση, υπηρετώντας τη Δράμα που όλοι αγαπάμε.