Υγεία

Νοσοκομείο Δράμας: καινούρια αντιμικροβιακά δάπεδα 14.500 τ.μ. και βαφή εσωτερικών τοίχων

Καινούργια δάπεδα με σύγχρονο οικολογικό τάπητα  αντιμικροβιακής προστασίας σε επιφάνεια 14.500 τετραγωνικών μέτρων καθώς επίσης και βαφή των εσωτερικών τοίχων του Νοσοκομείου με ειδική αντιμικροβιακή βαφή σε επιφάνεια 26.000 τετραγωνικών μέτρων, προβλέπει το έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για την υγειονομική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Νίκη Καρατζόγλου και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ASBUILDΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ. Παναγιώτη Στομαχόπουλο.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμού κ. Αριστείδης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας κ. Γιώργος Ζιμπίδης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.