Υγεία

Νοσοκομείο Δράμας: προκηρύσσονται 11 θέσεις ειδικευμένων ιατρών

Με ανακοίνωση του, ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος αναφέρεται στο θέμα του νοσοκομείου Δράμας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνον Δραμινό αλλά αφορά όλη την επικράτεια. Σημειώνει δε ότι στο πλαίσιο των άμεσων ενεργειών για την στελέχωση του νοσοκομείου Δράμας με γιατρούς, προκηρύσσονται 11 συνολικά θέσεις ειδικευμένων ιατρών για το νοσοκομείο μας, από τις  6 αρχικώς εγκεκριμένες.

Η ανακοίνωση

Η διαχείριση και η λύση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας αποτελούν δύσκολη εξίσωση. Είμαι βέβαιος και το θεωρώ δεδομένο ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας εγκύπτει σε αυτό. Επαναλαμβάνω όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνον Δραμινό. Είναι πανελλαδικό. Αφορά όλη την επικράτεια. Είναι δύσκολα τα ζητήματα από τις εξισώσεις που προκύπτουν. Οι λύσεις που είναι επείγουσες, θα οδηγήσουν την κυβέρνηση να πάρει γενναίες αποφάσεις.

Στις άναρθρες κραυγές περί επικείμενου «κλεισίματος» του νοσοκομείου μας, και στην υπονόμευση του δικού μας έργου, του έργου της διοίκησης του Νοσοκομείου, της Διοίκησης της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας, του έργου του Υπουργείου Υγείας και εντέλει του έργου της Κυβέρνησης, απαντούμε μονάχα με πράξεις. Στοχευμένη προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών για το νοσοκομείο μας, όπου οι 6 αρχικώς εγκεκριμένες θέσεις έγιναν 11:

Aκτινολογίας 1

Αναισθησιολογίας 2

Καρδιολογίας 1

Παθολογικής Ανατομίας 1

ΩΡΛ 1

Γαστρεντερολογίας 1

Ουρολογίας 1

Εσωτερικής Παθολογίας 2

Χειρουργικής 1

Ευχαριστίες και οφειλές προς τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Δημήτριο Τσαλικάκη και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την ενάργειά τους σχετικά με τις ανάγκες του Νοσοκομείου του νομού μας.