Υγεία

Νοσοκομειακοί γιατροί Δράμας: καταδικάζουμε υβριστικά σχόλια και προπηλακισμούς

Με ανακοίνωση τους οι νοσοκομειακοί γιατροί Δράμας καταδικάζουν την φραστική επίθεση που δέχτηκε κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου για το νοσοκομείο, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Δράμας, από “ολιγομελή οργανωμένη ομάδα με επικεφαλής  γνωστό για τις αντιεμβολιστικές του απόψεις δημοτικό σύμβουλο  Δράμας”.

Τονίζουν δε ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει  και να προπηλακίζει  επιστήμονες επειδή δεν τους αρέσει η επιστημονική τους γνώμη.

Με την θέση των νοσοκομειακών γιατρών συντάσσεται και ο σύλλογος εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση των νοσοκομειακών γιατρών

Ο σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε  όλους τους Δραμινούς, που με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο της 13ης Σεπτεμβρίου  ένωσαν τη φωνή τους μαζί μας και έδειξαν ότι το θέμα της εύρρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου και της μη περαιτέρω υποβάθμισης του είναι θέμα ζωτικής σημασίας για όλους μας.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην καταθέσουμε τη δυσαρέσκειά μας στην πρόθεση κάποιων να αλλοιώσουν το νόημα αυτής της κινητοποίησης .

Επίσης καταδικάζουμε απερίφραστα τα  υβριστικά σχόλια και τους προπηλακισμούς που υπέστη ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Δράμας από ολιγομελή οργανωμένη ομάδα με επικεφαλής  γνωστό για τις αντιεμβολιστικές του απόψεις δημοτικό σύμβουλο  Δράμας.

Ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει  και να προπηλακίζει  επιστήμονες επειδή δεν τους αρέσει η επιστημονική τους γνώμη.

Το ΔΣ του συλλόγου ιατρών ΓΝΔράμας

 Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας

Είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη η επίθεση που δεχθήκαμε στο συλλαλητήριο της Δευτέρας από μια  συγκεκριμένη ομάδα, η οποία προβοκατόρικα προσπάθησε να αμαυρώσει τη συγκέντρωση. Αυτοί που μιλούσαν για “Ελευθερία” δεν άντεξαν να ακούσουν τις απόψεις μας , παρ’ όλα αυτά δεν τους κάναμε τη χάρη να διαλύσουμε τη διαδήλωση. Οι παρόντες βγάλανε τα συμπεράσματά τους .

Παλεύουμε για ανοιχτά Νοσοκομεία ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ! Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει

Συντασσόμαστε με την ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών: