Υγεία

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Δράμας

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στο Νοσοκομείο Δράμας. Τα θετικά συναισθήματα είναι αποτυπωμένα στα πρόσωπα όλων όσων εμβολιάστηκαν την πρώτη ημέρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο εμβολιασμός στο νοσοκομείο Δράμας θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου. Μεταξύ όσων εμβολιάστηκαν την πρώτη ημέρα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Παρθένα Κιόρτεβε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο εμβολιασμός της διοικήτριας του νοσοκομείου Δράμας Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου

 

Η ανάρτηση στο fb στη σελίδα Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

«Το εμβολιαστικό ταξίδι προς την “ελευθερία” ξεκίνησε και στη Δράμα»

Χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία σήμερα με την έναρξη του εμβολιασμού στο νοσοκομείο ΔΡΑΜΑΣ στα εμβολιαστικά κέντρα που ετοιμάσαμε. 

Μια διαδικασία σύντομη, ανώδυνη, ασφαλής.

Από κοινού η Διοικήτρια, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια των κλινικών covid-19 και παθολογικής, η Δ/νουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Δ/ντρια Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας, Δ/ντές και Προϊστάμενοι Κλινικών και Τμημάτων, ο Ιατρός Εργασίας, Ιατροί, Νοσηλευτές, Παραϊατρικό και Λοιπό Προσωπικό  του νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας του νομού και του ΕΚΑΒ, συντεταγμένα και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. 

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο Υπουργείο Υγείας,  την 4η ΥΠΕ για τον συντονισμό και τη στήριξη, στο ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, την Ελληνική Αστυνομία για την ασφαλή συνοδεία στη μεταφορά των εμβολίων και φυσικά στο σύνολο του προσωπικού για την άριστη οργάνωση, την εξαιρετική συνεργασία και την δέουσα προσοχή!

Ξεκίνησε η αρχή του τέλους, του φονικού ιού covid -19 και για την Δράμα που εδώ και πολύ καιρό παλεύει με τη νόσο.

Σήμερα είναι μια ημέρα που μας  δίνει ένα ισχυρό όπλο στην καθημερινή μας μάχη.

Όμως, όπως εύστοχα ανέφερε και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ,  η σημερινή ημέρα είναι η αρχή του τέλους και όχι το τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής που απαιτεί υπομονή, επιμονή και προσοχή σε κάθε επόμενο βήμα.

Προχωράμε!

Ειρήνη Χατζοπούλου

Tsalikakis G. Dimitrios

Efi Βασιλειαδου Β

Tzina Leptokaridou-Lakasa